17. juni 2010

Endelig hvitt!


At ting tar tid er sikkert og visst. Før vi flyttet inn i huset en uke før jul, var det mye å pusse opp. Kjøkkenet var kanskje det som tok lengst tid, derfor rakk jeg ikke å male den brune vinduskarmen. For et par uker siden fikk jeg endelig gjort noe med det. Og snakk om forskjell! Hele rommet ble faktisk lysere... Jeg tenkte jeg skulle vise et før-bilde også, og det eneste jeg fant er fra jula:


Det har blitt mye blomster- og hagebilder i det siste. Men det blir kanskje lett sånn når man aldri får gjort ferdig noe inne? Og alt føles som rot og kaos? Egentlig har jeg flere prosjekter på gang, men alt avhenger av tid og plass... Blant annet skal jeg lakkere et bord til hagen, legge opp nye sommergardiner til stua, og gi en makeover til en stol. For ikke å snakke om kjellerstua som enda er full av flyttelass som lengter etter å komme på plass. Kanskje det er jul igjen før jeg aner det? 

4 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint med hvit vinduskarm! Og som det gjør seg bare en får ting lysere :)

  Kos deg videre, Snart er det helg :)

  Klem fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Flott vinduskarm!! Utrolig at den lille brune biten der fikk rommet til å virke mørkere - men det er vel helhetsinntrykket. Pen ble det i alle fall.

  Flotte bilder i forrige innlegg!! NAM-NAM!!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble med ny vinduskarm - utrolig at det skal gjøre så stor forskjell.. Skjønner at hvitt er så poppis - det er virkelig make over når man bytter til den fargen.

  Riktig god helg til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Det ble utrolig fint når du malte vinduskarmen, det ble liksom et nytt kjøkken :) Snart skal jeg begynne på malingen jeg har planlagt så lenge nå..

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)