4. juni 2010

Vår i hagen

For første gang opplever jeg vår i egen hage. I Vadsø hadde vi en plenflekk, men den teller ikke ettersom det ikke var annet enn plen. Her har vi en stor hage, som er anlagt over lang tid. Det har vært mange blomsterbed å klargjøre etter vinteren, og nå begynner det å titte opp blomster. Jeg er veldig glad for at vi slipper å starte helt på scratch. Men det kan kanskje være vanskelig nok å vedlikeholde noe som har sett bra ut i alle år?

Og det blir vel aldri mer spennende enn akkurat i år. For hva er det som kommer opp? Det jeg vet sikkert er at det er en del Riddersporer (tror det heter det) og syrinbusker. Og Primula. Gleder meg til alt blomstrer!

post signature

6 kommentarer:

 1. Så spennande :) Koselig med eigen hage.

  SvarSlett
 2. Så nydelig bilde!Ser til og med dråpene som henger på blomsten.
  Det virker som om du koser deg med hage og blomster.Det er godt.Jeg synes det er lettere med blomster i hage enn blomster i huset;)Da de ute regellmessig blir vannet naturlig og har større sjanse for å overleve;)
  Vi flyttet noen italienske rosebusker ifjor grunnet verandabygging.Var veldig spent på om de overlevde,og i går så jeg at det var kommet knopper på dem.Små gleder;),men utrolig viktige.Jeg liker hage.
  Ja,det var litt hagesnakk ifra meg på morgenkvisten.håper du viser mer ifra din hage,jeg elsker bilder av blomster og trær:)
  Ha en finfin helg!:)
  Klem fra Monja

  SvarSlett
 3. Kjekt med egen hage tenker jeg. Jeg tenker mest paa hvor digg det maa vaere aa ha et sted hvor ungene kan löpe rundt fritt og utforske. Vi bor jo i leilighet, og deler hage med naboer. Dvs en gressplen og badebasseng. Men saa har vi jo en kjempestor park rett utenfor huset.
  Haaper dere faar en riktig fin og varm sommer som kan tilbringes nettopp i hagen:)
  Fin dag til deg!

  SvarSlett
 4. Heldige dåkker! :)
  Akkurat nu trur æ vår hage kan betegnes som nordnorges styggeste.. ser ut som ei bomba har blit sluppet midt i hagen.. men grunnen e jo at det arbeides med felling av trær og riving av gjerde og veranda.. det må vel til for å få lagt grunnlaget for en fin hage ;)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Å ordne i hagen er noe jeg koser emg med også. Nå skal jeg snart plante en rosebusk.

  Jeg vil gjerne også si tusen takk for fin kommentar, lenking og fine ord om lykketipsboka og give away. Det betyr veldig mye for meg:-)

  Mange klemmer Mammadamen

  SvarSlett
 6. Så kos med hage og blomster som titter frem. Spennende for dere å se hva de forrige eierne har plantet da.

  Takk for hyggelig hilsen. Fonten heter Lina Bar og er lastet ned fra nettet til PS.

  Klem!!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)