23. juli 2009

Flaske som varmer seg selv?Når vi skal på reise, hadde det vært kjekt å kunne varme opp melk uten å ha varmtvann tilgjengelig. Søskenbarnet mitt snakket veldig varmt om iiamo sin selvvarmende flaske. For å varme melka setter du inn en patron som inneholder en løsning av salt og vann, og som varmer opp melka på fire minutter. Aberet er at hver patron koster 15 kroner, og kan brukes bare en gang. Men den ser jo veldig fancy ut, og hvis den fungerer bra? Det er jo ikke SÅ ofte man trenger å varme opp melk uten å ha varmtvann tilgjengelig...


Et annet alternativ er jo noe ala denne fra Prince Lionheart, som kan brukes igjen og igjen. Ytterposen kan også brukes til å varme barnemat på glass.

Hvilke erfaringer har du med flaskevarmere?
Har du prøvd noen av disse, eller en helt annen?


Og når jeg først er i gang, har dere prøvd denne reisesengen fra Samsonite? Den må jo være mye enklere å frakte med seg enn en sammenleggbar reiseseng på 13 kg?

"Pop-Up designet betyr en liten bag; kun 30 * 18 * 60 cm og den veier under 3 kg. Dette smarte designet gjør at den raskt kan monteres til en 96cm lang, 60 cm bred og 82 cm høy reiseseng. Den er veldig lett å monterere og demontere og skaper et trygt og godt miljø for barn på ferie." alexi.no

Bildene er lånt fra iiamo.com og alexi.no

post signature

3 kommentarer:

 1. Ikke verst reiseseng. De er jo saa tunge aa drasse paa disse sengene... Men den höres smart ut altsaa.
  Selvoppvarmende flasker? Wow, teknologien ruler forstaar jeg... HAr ikke prövd meg paa noe slikt ennaa nei. Litt dyrt da, men utrolig fancy:)

  SvarSlett
 2. Oj! Stilig design i alle fall på den flasken. Men 15 kr gangen for å varme litt melk- det var drøyt. Blir fort dyrt i lengden!
  :) Susanne

  SvarSlett
 3. Hei! Har denne flaska og synes det er supert og enkelt! Det finnes en pakke med 5 patroner på 75 kr og æ synes at ungen min er verdt det! Det er vel ikke for vanlig bruk da blir fort veldig dyrt men for lang reiser.

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)