10. juli 2009

Rosendahl Grand Cru


Da vi giftet oss for to år siden, ønsket vi oss middagsserviset Grand Cru fra Rosendahl i gave. Vi ville ha et servise som var veldig stilrent uten for mye dekor. Slik kan vi heller pynte bordet med akkurat det vi vil. Da bryllupet var overstått og alle gavekortene byttet inn i servisedeler og glass, hadde vi alle delene vi ville ha til 12.

En annen fin ting med Grand Cru er at det er så mange deler å ta av. Vi har valgt bort bestikket, fordi vi allerede samlet på Trento. Vi har også valgt bort kaffeserviset, fordi vi heller ville ha det og kakegafler/kakespader i andre serier.

I ettertid har Rosendahl lansert flere deler i serien. Blant annet eikefatene og de ildfaste formene på bildet over. Her om dagen fikk vi en forsinket bryllupsgave, og jeg tror jeg vet hva de pengene kommer til å gå til...

Bilde fra tilbords.no

post signature

1 kommentar:

  1. rosendahl er flott...har en god del glass!!! enig i at det er best og holde det meste i ren og enkel stil...selv om jeg av og til må skeie ut i koppefronten;) men tallerker holder jeg stort sett i hvitt:)))

    god helg til deg...klem tara

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)