25. november 2012

Årets julemesse

Forrige lørdag var det julemesse i Ballangen. Jeg har aldri vært på messe som deltaker før, men det fristet til gjentakelse.
 
Det var en lang, men koselig dag. Og jeg hadde laget akkurat nok på forhånd, uten at det gikk ut over nattesøvn eller annet. Hårkliperammene til venstre har jeg ikke laget før, men alle ble solgt.

Soppene vises ikke så godt på dette bildet, men dem ser du flere av i forrige innlegg. Julestrømpene har jeg laget mønster til i år, og brukte samme stoffer som på soppene jeg lagde mønster til i fjor. Julehjertene solgte jeg flere av, faktisk alle som hadde vært bilde av på Facebook i forkant av messa.

Disse gavepakkene med lys og fyrstikker gikk det en del av, og resten er fint å gi bort selv. Lysene er stemplet, så det er ikke noe brannfarlig papir i dem. Trygge å bruke, og kan brennes flere timer før det går ut over dekoren.
Tags til julegaver lagde jeg også. Enkle, med fire i hver pakke. De gjør julegavene litt mer personlig.

Jeg og Rita hadde stand sammen. Om du ønsker å bestille smykker, har hun lagt ut noen på bloggen sin.
 Mine kjære-smykkene var populære, og mange kom til standen vår for å se på dem. Det var bra!

Nå gjenstår bare forberedelsene til egen jul. Og noe av det jeg lagde før julemessa blir nok julegaver herfra også.

Ha en fin siste uke før advent!


Vigdis

.

3 kommentarer:

 1. Oi, her hadde du mye fint, æ skulle dra på messa til Ballangen ilamme Renate, men fikk ikke tid, var på julemassa på Virak forrige helg.

  Var ikke klar over at vi er fra samme distrikt.

  Hilsen Lisbeth :D

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har laga, og arti at du fikk sælt masse. Va sjøl me på mi første mæsse i forrie uke og d gikk over all førventning, så d ga mersmak ja. Skulle egentli innom mæssa i Ballangen, men så kom d ting i veien. Å jett om æ angre på d nu. :o)
  Lykke tel me produsering av egne juleting!

  SvarSlett
 3. Så masse fint du hadde laget! Var en snartur innom messa, og rakk å bruke noen hundrelapper, ja. Samt at jeg fikk masse inspirasjon til hva jeg kunne lage selv (om tida strekker til) =)

  Ha ei fin uke!

  Renate

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)