1. januar 2012

Nye dører er åpne

I går feiret vi nyttår hjemme hos oss. Vi hadde gode venner/naboer på besøk, og både store og små hadde en fin kveld.
I 2011 har jeg hatt færre innlegg på bloggen enn de to siste årene. Om det er et godt eller dårlig tegn vet jeg ikke. Men jeg har iallefall en jobb jeg liker godt, og ei prinsesse som nå har rukket å bli hele tre år. Da er det klart at det er færre timer å ta av til helt egne ting.
Jeg er ikke typen til å ha en liste med nyttårsforsetter. Men jeg håper at jeg i 2012 får brukt symaskinen mer, og til litt større prosjekter enn det jeg har puslet med hittil. For det er artig. Jeg må bare ta meg tid. Alt for mange kveldstimer forsvinner på sofaen. 
Men 2011 har vært et fint år alt i alt. Og det som mangler, håper jeg ordner seg tidlig i 2012. Husk at for hver dør som er lukket i 2011, er det flere nye som er åpne i 2012. Husk å ha øynene åpne for dem.

Takk til alle som er innom bloggen min og alle fine kommentarer i året som har gått. Jeg synes de gjør dagene enda bedre. Med et ønske om et fantastisk 2012 til alle sammen!

Vigdis ♥

.

6 kommentarer:

 1. Godt nyttår til deg og dine
  Jeg har også et håp om mere SY-TID i det nye året - må vel lære meg å prioritere annerledes...
  klem

  SvarSlett
 2. Først må æ nok en gang få si 1000takk for en flott kveld igår :)
  Så kan æ jo nævne at mitt forsett om å bruke symaskinen masse i det nye året ble gjort nå med allerede i formiddag! Så gjeld det bærre at æ klare å fortsette sånn.. ;)

  SvarSlett
 3. Godt nytt år, håper 2012 blir et fint år! :D


  Nydelige gaver fra snuppa, barnegaver er fine. Rart hvor fine de blir når en får barn selv. ;P

  Takk for det gamle!

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg og dine! :)
  Jeg har også færre innlegg i 2011 enn de 2 årene før.. Tenker bare at jeg har klart å bruke tiden på noe annet. Færre men bedre innlegg, eller noe sånt! hehe..
  Gleder meg til å følge deg videre i 2012.
  Stor klem

  SvarSlett
 5. Godt nytt år til deg! Kom over din blogg nå, så fin den er ;) Og takk for facebook innlegget ditt for litt siden, det var så jeg fant frem til deg. Måtte bare linke til det i dag, for det du skrev syntes jeg var så bra.

  Nyttårshilsen fra Mumsi

  SvarSlett
 6. Riktig godt nyttår!

  Klem
  Christine

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)