6. desember 2011

Ventetid

Så er vi i gang igjen. I år har nissen valgt å henge flere pakker på kalenderen samtidig. Og det er ikke noe problem. Det nærmeste vi har vært en "feilåpning" var noen nysgjerrige barnehender da vi hadde barneselskap søndag. Men et blikk fra en mor, og ordet "kalenderpakker" gjorde at de ble værende. Jeg tror kalenderpakker har stor respekt hos treåringer.

I fjor hadde vi duploklosser i kalenderen. I år er det for det meste lekegrønnsaker og glass til serviset hun har fra før. Det er artig å se at det ikke forventes all verden. Søndag, for eksempel, var gleden stor over en liten bunt tøygulrøtter, som straks ble satt på kok på lekekjøkkenet.

Med dette bildet, som er fra første kalenderpakkeåpning i fjor, deltar jeg i Øyeblikks fotokonkurranse, med tema "Ventetid".


Vigdis ♥

.

2 kommentarer:

  1. Ja, kalenderpakker er "hellige" her også. De får henge helt i fred, men jeg ser at de av og til står og kikker på dem. Vi har alle pakkene hengende på hele tiden, så klart det er spennende. :)
    Koselig bidrag, lykke til i konkurransen! :)

    SvarSlett
  2. De e så utruli flink og tålmodi di små, huske sjøl at æ ikke klarte å la mine kalendera være...ennu d bare va sjokoladekalendera. Hehe... Nydelig kalender ho har førrestn!
    Ha ei fortsatt flott adventstid!

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)