27. november 2011

Et lys i kveld

Endelig er det advent. Og faktisk et tyyynt hvitt teppe i hagen. Som bestilt. Etter at jeg i fjor gjorde et forsøk med den gode gamle adventstaken med lange lys, var det tilbake til kubbelysene igjen i år. Det er jo kjedelig å brenne lysene bare på søndagene, og å måtte spare på dem så de ikke brenner ned. Glasslykta er den prinsessa lagde til mørketidsfesten i barnehagen.
Tallene er nye av året. Jeg må innrømme at jeg ikke har skjønt vitsen før. Det sier seg jo selv at man tenner et lys hver søndag i advent. Men ettersom dette er første jula prinsessa har en del forventninger, og samtidig er veldig opptatt av bokstaver og tall, kjøpte jeg disse på Kremmerhuset i går. Men nå som de er på plass, må jeg innrømme at de pynter opp. Sinkfatet er fra Bloomingville, og er kjøpt på Gammelhuset.
Da jeg tok frem bildene fra i fjor, så jeg at jeg mangler stjernene. De er nå på plass. Jeg har åpnet årets første julebrus, og skal bare nyte kvelden og lade opp til en ny uke. Den fine adventsduken sydde mamma til meg for mange år siden.

Tusen takk for fine tilbakemeldinger på bildene i forrige innlegg. Og for å følge opp; Berit var snill med oss, og prinsessa fant en rød julekjole. Men den er visst hemmelig, for ingen får lov til å se den...

Vigdis ♥

.

2 kommentarer:

  1. Så koselig! Veldig fint med lilla lys, veldig mange har gått over til hvite, men det er ekstra sjarmis og nostalgisk med lilla synes nå jeg :)

    Ha en herlig kveld!

    SvarSlett
  2. Ja, her går det i lilla til advent og rødt til jul :)

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)