8. september 2011

Favoritter på nett


Alle har sine sider på nett som de bare MÅ innom. En ting er alle bloggene vi leser, men hva med de andre sidene? De som kanskje bare noen få kjenner til? Eller nettbutikken med den fantastiske servicen?

Jeg har fått en utfordring. Jeg skal lage en liste med noen nettsider jeg anbefaler, og da kanskje spesielt til andre damer. Når jeg surfer på nett, blir det veldig mye blogglesing. Derfor tenkte jeg at nå skal jeg finne frem til de andre sidene jeg ofte er innom. Men hvilke er det?

Den første jeg kommer på, er http://www.epla.no/. Hvem har vel ikke tilbragt noen timer der, og sett alt det fine som folk lager? Fått gode ideer til gaver og egne prosjekter?

Så kom jeg til å tenke på http://www.brandos.no/. Selve skobutikken. Med både utvalg og service. For ikke å glemme http://www.lillevinkelsko.no/. Der har de også mye fint om du liker sko.
  
Når vi først er inne på nettbutikker, synes jeg at jeg må nevne http://www.sweetmemories.no/. Mye fint innen mange kategorier. Her har jeg kjøpt mange gaver, te og annet fint. Personlig og bra service.

Den svenske siden http://www.inreda.com/ har jeg ikke kjøpt så mye fra. Men de tilbyr tapetprøver som man bare betaler frakt for. Og sånt liker vi! Siden er også fin til å finne inspirasjon, med en fin funksjon der du kan sortere varene etter farge. Nyhetsbrevet herfra er verdt å abonnere på.

Er du som meg, og bare må ha svar med en gang når du ser en film eller serie på tv, og bare må vite sånt som "hvor har jeg sett han før", og "hvem er hun"? Eller hva mer har han/hun spilt i? Når kom denne filmen? Annen info om filmer, tv-serier og skuespillere finner du også på http://www.imdb.com/. Internet Movie Database. Oversiktlig og greit.

Dete er jo så mange flere, men det var de jeg kom på i farta. Hvilke nettsider er du innom?

Vigdis ♥

3 kommentarer:

 1. hei.
  Det er ALLTID fint med tips til sider:))
  Takker for at du deler!!
  Et sted som er verdt å ta turen innom som jeg har brukt timesvis på leting etter insp. er http://pinterest.com/.
  Her er det MYE å se på syns nå jeg da:))

  Veronica

  SvarSlett
 2. Takk. Jeg var innom pinterest en gang (har konto der også), men rakk aldri å komme i gang med å bruke siden. Kanskje tiden er inne nå?

  Takk for tips iallefall :)

  SvarSlett
 3. Jeg er daglig innom etsy, det er en gullgruve, synes jeg. Og så er jeg innom finn.

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)