27. september 2011

På glattisen

Lørdag hadde jeg en aldri så liten Bambi-feeling. Vi skulle teste isen i Nordkraft Arena. Jeg, lillesøster, prinsessa og svigerfar. Svigerfar og Ingrid kom seg fort på isen, mens vi to ventet litt. Tror nok det var litt skummelt for prinsessa.

Svigerfar hadde en imponerende stil, til tross for at han regnet seg frem til at det er 48 år siden sist han gikk på skøyter. For min del kunne jeg kunne telle 20 år siden sist, og den gang på kunstløpskøyter på naturlig ruglete is. Denne gang ble det hockeyskøyter på meg.

Etter litt betenkningstid fikk jeg og prinsessa på oss hjelm og skøyter, og ut på isen bar det. Uheldigvis ble det bare noen minutter på oss, men nok til at det var en stor opplevelse for henne. Og med en Bambi til mor, var hun heldig som hadde en stødig bestefar på isen. En vakker dag skal vi prøve oss igjen. For artig er det jo!

Det er vel ingen problem å se ut fra beinstillingen hvem som er hvem på bildet over?

Ingrid har tatt bildet, for anledningen med kunstløpskøyter på.


Vigdis ♥

.

5 kommentarer:

 1. Skøyter er moro, men jeg er blitt fryktelig redd for å falle med årene. Var mye i ishallen med klassen jeg hadde for 7-8 år siden.

  Syns du hadde fin beinstilling, jeg: )

  Ha en fin kveld!! KLEM!

  SvarSlett
 2. Herlig herlig bilde! :) Skøyter er knallgøy, men når det er lenge siden sist er det både vanskelig og slitsomt.. Heldigvis kan gamle kunster øves opp igjen! ;)

  KLEM

  SvarSlett
 3. Imponert over dokker :) Og spesielt Bestefar som heiv seg med ;) Spreking!

  SvarSlett
 4. Haha, jeg hadde også vært hun til venstre.

  SvarSlett
 5. Takker for en hyggelig tid sammen med dokker....bare hyggelig å få være med på å åpne den nye ishallen...slaget om Nord-Norge ble vel som ventet !

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)