13. desember 2009

All I want for christmas...I flere år har vi sett på Love Actually en av dagene før jul. I fjor så vi den kvelden før vi kjørte til sykehuset. Den filmen gir meg skikkelig julestemning, og jeg har den liggende sammen med adventspynten for at jeg ikke skal bli fristet til å se den ellers i året. Love Actually er viktigere for meg å se enn Tre nøtter til Askepott, om jeg skal være helt ærlig. Men Askepott må gå i bakgrunnen på julaften, selv om jeg ikke nødvendigvis SER hele.

Filmklippet over er fra Love Actually, og jeg synes den sangen er så fin. I fjor ble den litt spesiell, da jeg hørte mye på den mens jeg ventet på prinsessa. I dag er det ett år siden prinsessa og jeg kom hjem fra sykehuset. Tror du ikke den sangen kom på radio i bilen like etter at vi hadde startet på hjemturen?

Har du noen julefilmer du bare MÅ se?

post signature

5 kommentarer:

 1. Det er absolutt min favoritt-jule-film!! =) Fantastisk koselig!!
  Ha en fin 3 søndag i advent! Klem M

  SvarSlett
 2. Har ingen følelsa inni mæ som rope at æ må se Love Actually :P
  Men The Holiday derimot. Fantastisk herli kjærlighetsfilm :) Så har æ litt løst å bryte opp hjemmeeksamen med en home alone 2 en dag :D

  SvarSlett
 3. Takk for kjempefint gjenhør av den fine sangen fra filmen.Dette er absolutt en koselig julete film.
  God søndag

  SvarSlett
 4. Hei! Her er det de to forste hjemme alene filmene og tre nøtter til askepott som må sees, men vi ser ofte filmer så det blir mange andre julefilmer også:)
  den lyskronen vi har er kjøpt på skeidar og kostet bare 500 kr:)
  ønsker deg en flott uke:)
  klem

  SvarSlett
 5. Jeg er så absolutt enig med deg, Love Actually er den ultimate julefilmen (og så får jeg se på den akk så fine Colin Firth samtidig;))! Jeg gleder meg vilt til jeg skal se den på fredag med to gode venninner og juleknask:) Jeg får gåsehud av den julesangen, alltid.
  Men jeg må ha med meg både Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen på julaften også jeg da:)

  Ha en fortsatt fin kveld! :)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)