17. september 2009

Ny bilstol

Da vi kjøpte vår første bilstol for et år siden, falt valget på Akta Graco Logico S med base. Etter å ha fått demonstrasjon i butikk og lest diverse forbrukertester, var det et enkelt valg. Vi kjøpte den i Sverige, og sparte noen hundre kroner på det ettersom vi likevel var der. Vi har ikke angret på det kjøpet et sekund, og prinsessa har hatt det veldig bra i den stolen.

Men her om dagen var den begynt å bli liten. Eller kanskje det er prinsessa som begynner å bli stor? Den forrige har vært passe i hele sommer, men med høsten følger mer klær, med andre ord mindre plass i stolen. Vi visste jo at det ville komme, men det kom likevel brått. Den vi valgte var samme merke og fargekombinasjon som den forrige (farge Anna), bare en annen modell. Akta Graco Cosmic Comfort ble det denne gangen, og den skal hun kunne bruke til hun er ca. fem år.

Om vi skulle kjøpt den i Sverige, hadde selve stolen blitt billigere, men med det som hadde gått med av tid og bensin, hadde det absolutt ikke lønt seg. Det er iallefall lenge til neste gang vi må kjøpe ny stol.

Fordelen med å kjøpe her hjemme er jo servicen. Jeg fikk montert stolen i bilen med en gang, og kan komme innom for å få hjelp når den skal justeres. Jippi :)

Så nå er prinsessa stor jente og sitter veldig fint i sin nye stol.

Bildet er lånt fra akta.se

post signature

2 kommentarer:

  1. Vi har også den stolen og er kjempefornøyd:)

    SvarSlett
  2. Viktig med god og sikker bilstol til våre små engler. Trivelig at du vil være med på min julegavekalenderlotteri og vi får håpe lykken står deg bi denne gangen. Takker for både hyggelig kommentar og link til bloggen min:)

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)