7. juni 2009

Peoner? Pioner?Endelig ser det ut til at sommeren kommer. Etter uker med lave temperaturer og regn, har det i dag sett lysere ut. Sola har vært her, det har blå himmel også. Dessverre kom det en del skyer. Men jeg tror, jeg tror på sommeren. Jeg tror, jeg tror på sol igjen... (Var det sånn den sangen var?)

Blomsten på bildet er fra en bukett, egentlig to, jeg kjøpte i går. På butikken stod det "pioner", og det leste jeg et annet sted og. Jeg har alltid trodd at det heter peoner. Gjør det ikke det? Eller er det to forskjellige blomster? Det ser ut til at flere av blomstene springer ut i morgen. Gleder meg! Kanskje blir det et nytt bilde da?

Jeg har bakt muffins igjen i dag. Til babytreffet i morgen. Ettersom jeg ikke hadde ferske blåbær, brukte jeg frosne fra butikken. Selv om jeg lot dem tine først, og lot safta renne av, ble hele røra og dermed også muffinsene blå. Men de smakte godt! Tenker å servere dem varme med vaniljeis i morgen. Og om noen ikke like blåbær, eller er skeptiske til fargen, har jeg eple/kanelmuffins også :)

post signature

4 kommentarer:

 1. Blåbærmuffins er nydelig! Jeg har blåbær i fryseren, hmmm... Bare synd muffinsene ofte får sånn ekkel farge, hehe :-) Bruker å røre dem forsiktig i og tørke dem med tørkepapir og greier først. Mye styr men bedre farge på muffinsene!

  SV: Panduro Hobby i Sandakerveien er faktisk større enn den i Karl Johans gate. Men ikke mye større. Litt større :-) Foretrekker den i Sandakerveien fordi det er bedre plass mellom hyllene og bedre lys og de har flere ting og det er færre folk så jeg kan bruke kjeeempelang tid der inne...

  Forresten, bor du i Vadsø? Eller er fra Vadsø? Det står så mye om Vadsø på bloggen din :-)

  SvarSlett
 2. Ja det blir på Torshov. Stemmer at jeg er fra Ytrebyen, da har vi sikkert noen felles kjente :-)

  SvarSlett
 3. Peoner/pioner: æ sir bare blomster, æ! :)

  Nu ligg det ei utfordring til mi favorittstoresøster på bloggen min :)

  SvarSlett
 4. Høres godt ut med blåbærmuffins.
  Kos deg på babytreff, det bruka å vere koselig.
  Ha en fin dag
  Klem

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)