24. juni 2009

Egen tannbørste


I går var vi på seksmånederskontroll med prinsessa. Egentlig er hun jo seks og en halv måned nå, men det er vel ikke så farlig. Hun ble målt til 67,7 cm, så da er det kanskje ikke så rart at 68-klærne begynner å bli små?

Helsesøster kom med et tips om å begynne å venne henne til tannbørste selv om hun ikke har fått tenner enda. Dette for at det skal være lettere å pusse tenner når de kommer, i tilfelle hun er blant dem som venter til hun er åtte måneder før den første tanna kommer. Så på tur hjem var vi innom butikken og kjøpte en fin rosa og gul babytannbørste. Den ble tatt i bruk til kveldsstellet, og prinsessa smakte på både håndtaket og børsten.

For min egen del var det ekstra koselig å få en tredje tannbørste i tannbørsteholderen. Det ble på sett og vis et slags bilde på vår lille familie...

I går var også dagen vi hadde bestemt oss for å øke til en hel porsjon grøt til kvelds. Det gjorde vi, men halvparten var tydeligvis nok. For hun spiste med liv og lyst den første halvparten, så var det bom stopp. Hun var tydeligvis mett, for da hun sovnet halv åtte, sov hun helt til nærmere fire. Så spiste hun, og sov til halv åtte. Flinke jenta mi!

post signature

2 kommentarer:

  1. Så koselig innlegg, veldig fint å lese om de tre tannbørstene! ;) :)

    SvarSlett
  2. Tenk, at de er nesten samme str, din lille prinsesse og min lille prins. 3 mnd skiller dem, men bare knapt en cm...
    Marcus fikk sin foerste tann rundt 8 mnd. Og vi begynte vel aa pusse da. Ikke foer. Men sikkert et lurt tips aa venne snuppa til boersten paa forhaand. Litt som med urinalen egentlig. Naa har M lekt og tullet med den en stund, men paa fredag blir det alvor. Da har vi bestemt at bleien skal av for godt!
    ha en finfin kveld!

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)