24. april 2012

Lommebok til bestefar

Da svigerfar hadde bursdag, var planen å gi han et gavekort. Derfor lagde jeg kort som en lommebok som vi skulle ha kortet i. Så fikk treåringen skrive og tegne på noen kort for å ha i lommene.

Det ene kortet ble et bilde av bestemor, derfor lagde jeg en egen plass til bildet i lommeboka. Legg merke til at hun har langt blått hår. Det er heldigvis bare på bildet.
Innimellom dukker det opp nye følgere. Det er artig, og jeg ønsker derfor Tonje og Camilla velkommen!

Vigdis

.

4 kommentarer:

 1. Kjempestilig lommebok-kort, å så smart å bruke bilde som treåringen har tegnet. Hihi, bestemor med langt blått hår. :o) Kan tenke meg både bestefar, og bestemor, syntes denne gaven var virkelig stas! :o)

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Og flott bidrag fra tre-åringen! Flink til å tegne er hun: ) Her er det "navngitt rabbel" som det står så fint på tegningene fra barnehagen; )

  SvarSlett
 3. Så fiiiin. :) Jeg elsker sånne fine barnetegninger. De er verd mer enn kostbar kunst synes nå jeg! ;) Tipper bestefar ble kjempefornøyd med gaven! :)
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Klikket meg inn på linken du la igjen hos Pia, og jeg syns du hadde skrevet et veldig fint innlegg :-) Vi syns også det er lettere og i ettertid kunne forsvare at vi IKKE la ut bilder av Busteliten enn at vi gjorde det. Når det er sagt, så syns jeg også det er flott at andre deler mer også. Noen tar jo alltid slike innlegg som kritikk, det opplevde hvertfall jeg i går, selv om målet med mitt innlegg var å stille spørsmål til ettertanke og for å lære, men alt i alt later det til at man møter respekt for de valgene man tar, og det er flott :-)
  Ha en fin dag, da du :-)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)