11. april 2012

Påsken vår

Vi var i Vadsø i påsken. Været var fint med sol og blå himmel, men -9 grader og kald vind gjorde sitt til at vi ikke var utendørs hele tiden... Onsdag til lørdag var vi på Hansaborg, hytta til svigers.
 Jeg vet at påskeharen venter til påskeaften med å komme på besøk til mange. Til oss kommer han Skjærtorsdag (ikke like stas med påskeegg når påsken er nesten over vel?). Så også i år. På formiddagen hadde vi eggjakt ute. Treåringen fant sitt først, og var ivrig med å lete etter resten også. På bildet har hun akkurat funnet bestefars gullegg.
Naturen er noe helt annet der oppe enn hva vi er vant til lengre sør, og det er godt med en Vadsøtur innimellom. I år var faktisk første påsken der oppe siden 2007, med andre ord første gang for treåringen. Men hun hadde en kjempepåske, og fikk lekt med alle "storesøskenbarna" som hun kaller dem (7-14 år). Badstu var en ny opplevelse, og det fristet nok til gjentakelse. Det var iallefall totalt bom av meg å tro at hun kom til å være ferdig med det på et par minutter.

Hyttekos.


Vigdis

.

3 kommentarer:

 1. Enig! Sia dattra skulle ha vakt på Sjåfjellet med Rødekors så tok vi egg jakta helga før påske.
  Funka fint det og snopen vara helt til mandag da vi dro hjem a hytta :)
  Ha ei fortsatt fin og kreativ uka.
  Lille

  SvarSlett
 2. Så fine påskebilder, ser ut til at dokker hadde det kjempefint i Nord :)

  Hilsen Lisbeth ;=)

  SvarSlett
 3. Snøfull påske er superduperfint!!!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)