3. juli 2012

Et år med Instagram - et år med hva???


Jeg har ikke tall på hvor mange som i løpet av spesielt den siste uka har spurt meg om "hva er egentlig det der Instagram?". Og jeg har forklart. Og vurdert å skrive ned forklaringen. Men det ville blitt for omfattende. Kortversjonen min (for de som ikke kan twitter, som er lett å sammenligne med) er at det er nesten som statusoppdateringene på facebook. Bare med bilder hver gang. Og at det er åpent for alle, og ikke bare de du har valgt å være venn med. Du kan merke bildene med etiketter/emneord, som gjør det lettere for andre å finne bildene dine. For det er jo det du vil når du legger dem ut, er det ikke?
Så kan du følge andre, og får deres bilder opp i en feed, nesten akkurat som på facebook. Du får også beskjed når du får nye følgere, nye likes på et bilde eller kommentarer. Og du kan selvfølgelig synke oppdateringene dine med twitter og facebook. Det er nok derfor du synes at så mange har Instagram plutselig.

Om dette ble for enkelt, har Elisabeth laget en grundigere innføring. Den anbefaler jeg deg uansett å se på.

Bildene over er et utvalg bilder fra mitt første år på Instagram. Jeg har vært mer eller mindre aktiv, men det er også fordi det var litt kjedelig i starten før jeg fant "kjente" der.

Så håper jeg at du legger igjen en kommentar, så jeg finner dine bilder også. søk på vigdisb, så finner du mine :)


Vigdis

.

2 kommentarer:

  1. Hihi, æ e èn av dæm som har spurt dæ ;) Å du vet jo som regel ka sånne dær ting e - også denna gangen :) Flotte bilda du har tatt!

    SvarSlett
  2. Jeg digger instagram. En kul form for miniblogg - for et bilder sier jo ofte mer enn 100 ord. ;)
    Har ikke instagram selv da.. :( Men hender jeg låner mannens mobil og konto! :)

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)