I går kveld feiret vi St.Hans i fjæra nedenfor hytta. Det var stort bål, masse folk, og dekket langbord i det ene naustet. Grillen ble fraktet ned, og på menyen stod indrefilet av svin med mozzarella, soltørkede tomater og basilikum inni, og bacon utenpå, marinert lammelår, ytrefilet av svin, og mye godt tilbehør. Naustfesten varte ut i de små timer, og det var kjempekoselig!
21. juni 2009
St.Hans-feiring i fjæra
I går kveld feiret vi St.Hans i fjæra nedenfor hytta. Det var stort bål, masse folk, og dekket langbord i det ene naustet. Grillen ble fraktet ned, og på menyen stod indrefilet av svin med mozzarella, soltørkede tomater og basilikum inni, og bacon utenpå, marinert lammelår, ytrefilet av svin, og mye godt tilbehør. Naustfesten varte ut i de små timer, og det var kjempekoselig!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Du og du! Skulle gjerne vaert en gjest i det naustet der! Saa digg meny da! Hoertes en smule avansert ut, men smakte sikkert himmelsk!
SvarSlettHer blir det feiring paa tirsdag, men vet ennaa ikke hvilken variant det blir av feiringen i aar...
Natti-natti!